Navigation Content

Predbožićna noćna mora Tima Burtona

Predbožićna noćna mora Tima Burtona

Tim Burton's The Nightmare Before Christmas

Kralj Bundeva iz Grada Noći Vještica oteo je Djeda Božićnjaka i preuzeo Božić! Što djeca mogu očekivati kad im darove počnu donositi duhovi i demoni?

INFO

RedateljHenry Selick

GlumciDanny Elfman, Chris Sarandon, Catherine O'Hara, William Hickey, Glenn Shadix, Paul Reubens

Sažetak

Smješten u svijet u kojem svaki praznik ima svoju posebnu zemlju, film 'Predbožićna mora' prati neumjesnu strast Jacka Skellingtona, voljenoga Kralja Bundeva iz Grada Noći Vještica koji nadzire stvaranje svih demonskih radosti, strahova i iznenađenja, koje njegov praznik tradicionalno izvozi u 'stvarni svijet'.

Jacku je dosadila ista rutina svake godine i nalazi novu svrhu u životu kad slučajno nabasa na ulaz u Božićni Grad gdje ga odmah oduševe sjajne boje, igračke, ukrasi i topli duh koje ondje otkriva.

Vraća se kući i postaje opsjednut idejom da preuzme Božić pod svoju kontrolu. Angažira odane sugrađane da mu pomognu da postane zamjenski Djed Božićnjak i stvori 'novu i poboljšanu' verziju toga blagdana.

Ali Jack uskoro otkriva da i najbolji planovi miševa i kostura mogu ozbiljno zastraniti.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...