Navigation Content

Fantastični gospodin Lisac

Fantastični gospodin Lisac

Fantastic Mr. Fox

Gospodin i gospođa Lisac žive idiličnim životom, no nakon 12 godina mirnoga kućnog života pastoralan život pokaže se preteškim za gospodina Lisca i njegove divlje životinjske instinkte

INFO

Redatelj Wes Anderson

Sažetak

'Fantastični gospodin Lisac' prvi je animirani film redatelja vizionara Wesa Andersona, u kojem koristi klasičnu, ručno izrađenu 'stop-motion' tehniku kako bi uprizorio ovaj dječji bestseler Roalda Dahla (autora 'Charlieja i tvornice čokolade' te 'Jamesa i divovske breskve').

Glasove su likovima u filmu posudili George Clooney, Meryl Streep, Jason Schwartzman, Bill Murray, Wally Wolodarsky, Eric Anderson, Michael Gambon, Willem Dafoe, Owen Wilson i Jarvis Cocker.

Gospodin i gospođa Lisac (George Clooney i Meryl Streep) žive idiličnim životom u svome domu zajedno sa sinom Ashom (Jason Schwartzman) i mladim nećakom Kristoffersonom (Eric Anderson) koji im je stigao u posjet.

No, nakon dvanaest godina mirnoga kućnog života pastoralan život pokaže se preteškim za gospodina Lisca i njegove divlje životinjske instinkte. Uskoro se vrati svojim starim navikama kao podli kradljivac kokoši zbog čega u opasnost dovodi ne samo svoju obitelj nego i cijelu životinjsku zajednicu.

Ulovljene u podzemnu klopku s nedovoljno hrane za sve, životinje se ujedinjuju u borbi protiv zlih farmera – Boggisa, Buncea i Beana – odlučnih da ulove drskoga, fantastičnoga gospodina Lisca po svaku cijenu. Na kraju, on se koristi svojim prirodnim instinktima da spasi svoju obitelj i prijatelje.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...