Navigation Content

The Pogues ZG Specijal

The Pogues ZG Specijal

Donosimo vam intervjue i snimke s nedavno održanog koncerta irske skupine 'The Pogues' na Šalati

INFO

Sažetak

Glazbeni specijal prikazuje gostovanje londonske grupe 'The Pogues' u Zagrebu početkom srpnja. Bilo je to njihovo prvo gostovanje u Hrvatskoj koje je izazvalo oduševljenje oko 6000 ljudi na Šalati i pohvale kritike.

Danas ćemo u emisiji čuti ekskluzivni intervju koji su Poguesi dali Anti Batinoviću te dijelove koncerta na Šalati. U intervjuu su sudjelovali James Fearnley, Spider Stacy i Darryl Hunt, a nedolazak Shanea McGowana Spider je ispričao riječima: 'Shane nadoknađuje san!'.

Govore o tome zašto grupa 'The Pogues' dugi niz godina nema nove pjesme, niti se zna kad će ih imati i hoće li ih uopće biti. Uz to će se vratiti u prošlost i otkriti nam kako su 'The Pogues' nastali početkom osamdesetih u londonskom Kings Crossu.

Posebno objašnjavaju kako su 'The Pogues' promijenili do tada ukorijenjenu predodžbu o Ircima u Londonu i Velikoj Britaniji. Na početku karijere The Pogues su brzo stjecali publiku ali zadavali su silne glavobolje diskografima koji nisu znali u koju ladicu staviti band koji istodobno obožava irsku tradicionalnu glazbu i punk.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...