Navigation Content

Joeova palača

Joeova palača

Joe's Palace

Ekscentričnom bogatašu jedina je veza sa svijetom sin čistačice koja se brine o njegovoj napuštenoj vili

INFO

RedateljStephen Poliakoff

GlumciMichael Gambon, Danny Lee Wynter, Rupert Penry-Jones, Kelly Reilly, Rebecca Hall

Sažetak

'Joeova palača' istražuje odnos između dva središnja lika: Elliota Grahama (Michael Gambon), povučenoga milijardera, i tinejdžera Joea (Danny Lee Wynter), sina čistačice koja se brine o velikoj, praznoj Elliotovoj vili.

Elliot živi u blizini, ali ne može živjeti u toj kući nalik na palaču koju je naslijedio. U njoj ima previše odjeka prošlosti. Kuća je nekoć bila mjesto raskošnih zabava i večera, a sad je postala nasljeđe koje guši i progoni Elliota, prepuno misterija i neodgovorenih pitanja.

Dijelom dostavljač, a dijelom štićenik, Joe je Elliotova veza s vanjskim svijetom, dok se njihova priča i priče posjetitelja prazne građevine odbijaju od zidova i odjekuju.

Ambiciozni ministar Richard (Rupert Penry-Jones) u Elliotovoj praznoj vili održava nedopuštenu vezu sa Charlotte (Kelly Reilly). Ljubavnicima ta građevina pruža luksuzno utočište, ali kako vrijeme prolazi, postaje sve sličnija zatvoru.

Joe, Elliot i Tina (Rebecca Hall), mlada žena s kojom se sprijatelje u lokalnoj delikatesnoj trgovini, udružuju snage i otkrivaju mračnu tajnu u Elliotovoj prošlosti. U suvremenom filmu o sjećanjima i misterijima prošloga života, očevi grijesi napokon se otkrivaju na vrhuncu punom katarze. 'Joeova palača' završava tako što Elliot napokon osjeća da može nastaviti život s optimizmom i nadom.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...