Navigation Content

Pasja sudbina

Pasja sudbina

The Shaggy Dog

Nakon bliskog susreta sa svetim psom s Tibeta, Tim Allen svakim danom poprima sve više psećih osobina

INFO

RedateljBrian Robbins

GlumciTim Allen, Kristin Davis, Robert Downey Jr., Spencer Breslin, Craig Kilborn

Sažetak

Ambiciozni zamjenik okružnog tužitelja, Dave Douglas (Tim Allen), sve podređuje svojoj karijeri, pa tako i obitelj. U želji za napredovanjem preuzima slučaj provale u laboratorij.

Međutim, Dave ne zna da je dr. Kozak (Robert Downey Jr.), koji vodi laboratorij, s Tibeta ukrao svetog psa starog 300 godina u nadi da će otkriti vječni život. Prilikom susreta s Daveom, mudri pas ga ugrize te mu prenese svoje stanice, pa okružni tužitelj počinje poprimati sve više psećih osobina dok se u jednom trenutku ne pretvori u pravog psa...

'Pasja sudbina' je remake istoimenog filma iz 1959. Godine 1976. snimljen je i nastavak, 'The Shaggy D.A.', a 1994. TV film.

Ovo novo izdanje poznate i uspjele priče ima i dalje dobro poznatu atmosferu Disneyjevih obiteljskih filmova, ali koristi nove specijalne efekte, a u zaplet je uspješno ubačena suvremena tema o neetičnim znanstvenim eksperimentima na životinjama.

Glavna zvijezda filma je Tim Allen (TV serija 'Sam svoj majstor', 'The Santa Clause', 'Divljaci na kotačima'). Njegovu suprugu glumi Kristin Davis (serija 'Seks i grad'), a nastupaju i poznati glumci Robert Downey Jr. ('Zodiak', 'Zlatni dečki') te Danny Glover ('Smrtonosno oružje 1-4', 'Komadi iz snova').

Redatelj Brian Robbins uspješan je TV i filmski producent, a u filmografiji mu se ističu filmovi sa sportskom tematikom. Veliki komercijalni uspjeh ostvario je 2007. filmom 'Norbit' u kojemu Eddie Murphy glumi čak tri uloge.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...