Navigation Content

Godišnji odmor snova

Godišnji odmor snova

National Lampoon's Vacation

Chevy Chase u prvom iz serije 'National Lampoon' filmova o zgodama i nezgodama obitelji Griswold

INFO

RedateljHarold Ramis

GlumciChevy Chase, Beverly D'Angelo, Anthony Michael Hall, Dana Barron, Imogen Coca, Randy Quaid, John Candy

Sažetak

Chicago. Clark Griswold (Chevy Chase) za vrijeme praznika povede svoju obitelj - suprugu Ellen (Beverly D'Angelo) i djecu pubertetskog uzrasta, Rusty (Anthony Michael Hall) i Audrey (Dana Barron) - na daleko putovanje automobilom u Kaliforniju, a krajnje im je odredište zabavni park Walley World u blizini Los Angelesa.

Na putu ih očekuju brojne peripetije...

Riječ je o jednom od filmova iz National Lampoon niza o obitelji Griswold, s Chevyjem Chaseom i Beverly D'Angelo u glavnim ulogama. Redatelj je tada malo poznati Harold Ramis, koji će se prvo afirmirati kao glumac (Istjerivači duhova 1 i 2), a kasnije će režirati istaknute komedije devedesetih (Beskrajan dan i Analiziraj ovo).

Autor scenarija je John Hughes, jedan od najvećih scenarističko-producentskih hitmakera osamdesetih i devedesetih (trilogija 'Sam u kući').

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...