Navigation Content

Hotel Schwarzwaldhof

Hotel Schwarzwaldhof

Schwarzwaldhof Hotel

Saskia Vester nakon muževe smrti preuzima brigu o njihovom obiteljskom hotelu

INFO

RedateljMatthias Tiefenbachwer

GlumciSaskia Vester, Oliver Stokowski, Rosel Zech, Miriam Morgenstern, Tim Morten Uhlenbrock, Michael Hanemann

Sažetak

Veronika Hofer (Saskia Vester), majka dvoje odrasle djece, zajedno s mužem radi u obiteljskom hotelu s četiri zvjezdice što ga muž uspješno vodi.

Supružnici su se u međuvremenu prilično otuđili i Veronika je odlučila napustiti muža. Hotelijerstvo joj ionako ne leži, to više što nad svima i svime dominira svekrva Dora (Rosel Zech).

Međutim, nakon nesreće Veronika ostaje udovica i iznenada se nađe pred odlukom treba li - kao glavna nasljednica - uistinu ostati pri prvotnoj namjeri da ode. Na iznenađenje svih, prihvaća izazov i preuzima vođenje hotela.

Tada stupa na scenu Dora, koja na svaki način želi istisnuti nevoljenu snahu. Dora vidi svoju priliku u menadžeru Sebastianu Claasenu (Oliver Stokowski), koji potajno istražuje hotel po nalogu velikoga hotelskog lanca koji je zainteresiran za preuzimanje Hotela Schwarzwald.

No, Dorin je račun ipak račun bez krčmara, odnosno, bez Veronike...

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...