Navigation Content

Crna udovica

Crna udovica

Black Widow

Debra Winger na tragu je Theresi Russell, ženi koja ubija muževe kako bi se domogla njihova bogatstva

INFO

RedateljBob Rafelson

GlumciDebra Winger, Theresa Russell, Sami Frey, Dennis Hopper, Nicol Williamson

Sažetak

Senzualnost, glamur i strast elementi su koji nedostaju životu savezne agentice Alexandre Barnes (Debra Winger), koja dane provodi istražujući baze podataka u potrazi za tragovima koji će je odvesti do pravog identiteta zloglasnoga serijskog ubojice, žene kojoj je ubojstvo završni iskaz ljubavi prema muškarcu.

Potraga se pretvara u opsesiju koja će je iz povučene agentice preobraziti u ženu iz njezinih najhrabrijih maštanja...

Psihološki triler, koji je svojim motivima najavio i kasniju eksploziju erotskog podžanra trilera, 'Crna udovica' legendarnog redatelja Boba Rafelsona jedan je od izdanaka žanra osamdesetih godina koji se i danas drži iznimno dobro.

To nas ne bi trebalo čuditi uzmemo li u obzir Rafelsonovu redateljsku preciznost i vještinu u stvaranju napete atmosfere, originalan i razrađen scenarij Rona Bassa te odličnu glumu Debre Winger. Uz nju, u filmu nastupaju i Theresa Russell kao ubojica iz naslova te Dennis Hopper, Nicol Williamson i Sami Frey.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...