Derbi dvadeset i prvoga kola Rugby Super League igra se u Warringtonu, a sastaju se domaći 'Vukovi' i gosti iz Huddersfielda. 'Vukovi' se trenutno nalaze na prvome mjestu na tablici, a Huddersfield je treći; između njih se ugurao Wigan. Kako je do kraja regularnog dijela sezone ostalo još sedam kola, ova utakmica jedna je od posljednjih prilika za Huddersfield da stigne do vodeće pozicije ili se barem izjednači po broju bodova s Warringtonom.

Warrington Wolves su ove sezone pretrpjeli pet poraza, a od toga im je dva nanio upravo Huddersfield. U oba susreta su 'Vukovi' poraženi na gostovanju pa je ovaj susret prilika ne samo za potvrdu prvog mjesta Warringtona, nego i za izravnavanje nekih starih računa. Prošle sezone Huddersfield je tukao Warrington u četvrtfinalu Rugby Super League i to nakon što je regularni dio sezone završio na slabijoj poziciji. Ako je suditi po rezultatima međusobnih susreta, Huddersfieldu leži Warrington, no 'Vukovi' su zaista uvjerljivi ove sezone, a u zadnjih osam utakmica sedam puta su pobijedili.

U zadnjih pet sezona Warrington i Huddersfield nisu odigrali neriješen susret, a svaki klub je slavio po sedam puta; tko će biti jači, brži i bolji u ovom susretu, pogledajte na kanalu SportKlub+.