Navigation Content

Blue Mountain State

Blue Mountain State

Blue Mountain State

Druga sezona serije o mladim igračima američkog nogometa na sveučilištu Blue Mountain State

INFO

GlumciEd Marinaro, Denise Richards, Alan Ritchson, Page Kennedy, Drain Brooks, Chris Romano, Frankie Shaw

Sažetak

Nakon ponižavajuće loše sezone i poljuljanog ugleda, trener Marty Daniels (kojeg tumači Ed Marinaro, bivši NFL igrač) je pod ogromnim pritiskom da zadrži svoj posao i konačno vidi osvojeni bod pored imena svog kluba. Ali nevoljama tu ni izbliza nije kraj: njegova prelijepa, ali poprilično naporna i svadljiva bivša žena Debra, vratit će se u njegov život. Ali baš ona će vas 'prikovati' za male ekrane, jer nju glumi nitko drugi do zanosna Denise Richards!

BMS tim će na terenu ponovo predvoditi kapetan Thad Castle (Alan Ritchson), koji će se duboko zapitati oko smjera svoje karijere, i pridošlica Radon Randell (Page Kennedy), čiji talent jedino mogu zasjeniti njegovo razmetljivo ponašanje i ego.

Izvan terena predvodnik će, kao i prošle sezone, biti Alex Moran (Drain Brooks) koji najviše uživa na poziciji grijača klupe i njegov najbolji prijatelj i maskota tima Sammy (Chris Romano), koji će shvatiti pravo značenje riječi nevolja kada mu se u BMS koledžu pridruži njegova divlja i otkačena sestra Mary Jo (Frankie Shaw).

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...