Navigation Content
Izbavitelji
NED u 08:29HRT2

The Incredibles

Priča prati umirovljenog superjunaka Boba Parra, poznatijeg pod imenom Mr. Incredible, i njegovu ženu, također bivšu superjunakinju, koji su se svakodnevno borili protiv zla, no danas žive normalan život civila u predgrađu, sa svoje troje djece.

INFO

RedateljBrad Bird

GlumciCraig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson, Jason Lee, Dominique Louis, Teddy Newton

Sažetak

Od Oscarom nagrađenih tvoraca 'Priče o igračkama', 'Čudovišta iz ormara' i 'U potrazi za Nemom' dolazi priča o američkoj obitelji koja dugometražni animirani film odvodi u područje drame i još nikad viđenog dizajna.

S 'Izbaviteljima' pisac-redatelj Brad Bird i Pixar Animation Studios stvaraju inovativan računalno stvoreni svijet koji je toliko bogat, složen i inventivno 'živ' da je filmsko iskustvo koje stvara potpuno ljudsko.

Priča prati pustolovine obitelji bivših superjunaka koji ponovno otkrivaju svoje moći jedni u drugima. Nekoć jedan od vodećih svjetskih maskiranih boraca protiv kriminala Bob Parr (g. Izbavitelj) svaki se dan borio protiv zla i spašavao živote.

Ali petnaest godina poslije, on i njegova supruga Helen (poznata bivša superjunakinja) prisiljeni su uzeti civilne identitete i povući se u predgrađe. Danas žive kao obični smrtnici i vode preobičan život sa svojom djecom koja se posebno trude izgledati 'normalno'. Kao zaposlenik osiguravajućeg društva, jedina stvar protiv koje se Bob bori ovih dana su dosada i sve veći trbuh.

Željan akcije, bivši superjunak dobije priliku kad ga misteriozni sugovornik pozove na udaljeni otok gdje dobiva tajni zadatak. Sada, dok sudbina svijeta visi o koncu, obitelj se mora ujediniti i još jedanput pronaći ono izuzetno u svome obiteljskom životu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...