Nakon što ga je i posljednja djevojka ostavila zbog imućnijeg muškarca, mladi umjetnik Tom (John Stamos) smišlja profitabilnu osvetu. Želeći privući potencijalni bračni materijal i jednom zauvijek riješiti materijalnu nesigurnost, Tom odlučuje s prijateljima, Jasonom (Shemar Moore) i Markom (Joshua Malina), odglumiti filmske producente.

No, producenti moraju živjeti na visokoj nozi kad su u društvu bogatašica, a brz novac posjeduje jedino lokalni reketar. Pritisnuti rokovima povrata, mladići postaju sve manje izbirljivi i počinju zanemarivati stvarne osjećaje. Ljubav ih ipak pronalazi, ali na posve neočekivanim mjestima…

U preradi klasične melodrame iz 1953, 'Kako se udati za milijunaša', lov na sponzore ne predvode udavače, već tri mladića razočarana u ljubav. Rod Daniel ('Život s Rogerom', 'Svi vole Raymonda') preradio je veliki hit Jeana Negulesca u urbanu bajku koja se odrekla rafiniranosti u korist pitke radnje i nesputanog humora. Još jednu sjajnu epizodu odradila je Gabrielle Anwar ('Miris žene', 'Čekajući smrt u Denveru').