Navigation Content

Connor na tajnom zadatku

Connor na tajnom zadatku

Connor Undercover

Kanadska tinejdžerska akcijska serija o mladom Connoru Heathu kojemu se ostvario dječački san da postane špijun

INFO

GlumciMax Morrow, Lola Tash, Jordan Francis, Dylan Authors, Ana Golja, Gavin Fox

Sažetak

Život 15-godišnjeg Connora u potpunosti se mijenja onoga časa kad upozna također 15-godišnju Giselu, koja u njegov dom stiže sa svojega rodnog otoka. Kći važnog političara poslana je Connorovima kako bi izbjegla rastuću opasnost u svojoj zemlji, no intrige i tajanstvena zbivanja u novo su prebivalište stigli zajedno s njom.

Od toga dana pustolovine s tjelohraniteljima, špijunima, krticama, helikopterima i lude jurnjave nisu više samo Connorove omiljene filmske scene - sve to sada je postalo dio njegove stvarnosti.

U međuvremenu, Gisela je izgubila svoj identitet, prijatelje, a i prostor u ormaru! Od nje se očekuje da živi kao prosječna tinejdžerica, iako je ona sve osim toga!

I tako, između sportskih relija i domaćih zadaća, ovo dvoje mladih moraju razotkriti misterij koji je preuzeo kontrolu nad njihovim životom. No, prije svega toga, moraju otkriti način da se bar u nečemu slože!

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...