Navigation Content

Iz Pariza s ljubavlju

Iz Pariza s ljubavlju

From Paris with Love

Jonathan Rhys Meyers, osobni savjetnik američkog ambasadora u Francuskoj, nađe se na sto muka kad za partnera dobije Johna Travoltu, jezičavog, visoko rangiranog američkog agenta, brzog na okidaču

INFO

RedateljPierre Morel

GlumciJohn Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden, Bing Ying, Amber Rose Revah

Sažetak

Charlie Wax (John Travolta) tajni je agent opasnog izgleda i još goreg ponašanja, koji je upravo poslom u Parizu. James Reece (Jonathan Rhys Meyers) sušta je suprotnost - niskopozicionirani zaposlenik američke ambasade u Francuskoj, pristojan, odgovoran, a odnedavno i zaručen za lijepu Francuskinju Carolinu (Kasia Smutniak).

Unatoč prividnom zadovoljstvu, James bi jako volio napredovati u poslu, a najviše ga oduševljava CIA kao trajna mogućnost. Kada mu se pruži prilika za promaknuće, on počne raditi s Charliejem na slučaju narko-lanca, a koji će se razviti u nešto mnogo kompliciranije.

U slučaj će se umiješati potencijalan teroristički čin iza kojeg stoji grupa Pakistanaca. Je li riječ o namjeri da se izvrši strahotan atentat?

'Iz Pariza s ljubavlju' napet je i vrlo dobro režiran akcijski film pun glamuroznih eksplozija, mahnitih jurnjava i vrlo solidne priče o dvojici mladića iz potpuno različitih miljea, koji moraju riješiti policijski zadatak, a u pitanju je sigurnost američkog veleposlanika te životi mnogih nevinih ljudi.

Film je vrlo dinamičan, često i duhovit. Nastao je prema ideji Luca Bessona, a režirao ga je francuski redatelj Pierre Morel (poznat kao redatelj filmova Taken i District 13), a u glavnim ulogama odlični su J. Travolta i J. Rhys Meyers.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...