Navigation Content

Dotaknuti zmaja

Dotaknuti zmaja

Touching the Dragon

Pogledajte dokumentarac koji prati neobično prijateljstvo između ribara i najstarijeg predatora na Zemlji - krokodila!

INFO

Sažetak

Ovaj nevjerojatni dokumentarac prati fotoreportera Rogera Horrocksa na putu u daleke džungle Srednje Amerike kako bi upoznao Chita, čovjeka koji ima posebnu vezu s najstarijim predatorom na Zemlji - krokodilom. Horrocks, koji vjeruje da krokodili nisu samo mašine za ubijanje, svjedočit će nevjerojatnoj povezanosti nastaloj između ribara i krokodila Ponche.

Od dana kad je Chito pronašao ranjenog i onemoćalog Poncha te ga je njegovao i prehranio, ovaj par je nerazdvojan i Chito se uvjerio kako se i reptili mogu pripitomiti. Njihovo prijateljstvo je toliko jako da Chito slobodno može plivati s Ponchom, držati ga u rukama ili čak stajati s njim glavu uz glavu.

No, kako će golemi krokodil reagirati na Rogera? Hoće li ga prihvatiti kao što je prihvatio Chita?

‘Touching the Dragon’ istražuje neobičnu povezanost između ovog jedinstvenog čovjeka i krokodila, povezanost koja pomiče granice prirodnog svijeta.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...