Navigation Content

Neustrašivi Scooby-Doo

Neustrašivi Scooby-Doo

What's New Scooby-Doo?

Scooby Doo i ekipa vode nas u nove smiješne, ali opasne akcije

INFO

Sažetak

Scooby-Doo, Velma, Fred, Daphne i Shaggy kreću u nove avanture. Zanimljivi slučajevi, strašni duhovi i ostale pustolovine čekaju svog omiljenog istražiteljskog psa Scooby-Dooa.

Novi nastavci vode ekipu na egzotične lokacije kako bi se suočili s novim negativcima i riješili tajnovite slučajeve. Naravno, sve je to začinjeno poznatim Scooby-Doojevim smislom za humor koji najmlađe generacije razveseljava više od tri desetljeća.

O LIKOVIMA:

FRED
Fred je glavni u ekipi. On je pokretač svega. Uvijek nalazi nove slučajeve te druge članove ekipe vodi sa sobom. Kao i drugi veliki vođe Fred se odmah baca u akciju.

SCOOBY-DOO
Scooby je voljeni ljubimac ekipe. Shaggy i Scooby su poput braće. Iako jedan drugome kradu hranu i sendviče, sto posto su jedan drugome odani.

SHAGGY
Jedan od kultnih likova u svijetu crtanog filma. Shaggy ima tri glavne karakteristike: voli san, sigurnost i hranu. Shaggy je hipi koji jednostavno obožava sendviče te se uvijek sa Scooby –Doom oko nje bori.

VELMA
Velmu krasi briljantan um. Ona je prava detektivka. Njen mozak je motor koji pokreće svaki slučaj ekipe i ona je uvijek zaslužna za konačno rješenje. Inače Velma je jako realna te uvijek upozorava Freda zbog njegovog pretjerano impulsnog djelovanja.

DAPHNE
Osjećajna i s velikim srcem Daphne je 'srce' Scoobyjeve ekipe. Daphne puno pažnje posvećuje svom odijevanju i odabiru odjeće. Ona je pametna djevojka čija intuicija uvijek pomaže u krajnjem ishodu slučaja.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...