Navigation Content
Doors

The Doors

Biografska drama Olivera Stonea o kultnoj rock-grupi 1960-ih s Valom Kilmerom u ulozi legendarnog Jima Morrisona

INFO

Redatelj Oliver Stone

GlumciVal Kilmer, Meg Ryan, Kyle MacLachlan, Kevin Dillon, Michael Madsen

Sažetak

Legendarna priča o poznatom i utjecajnom rock bendu šezdesetih i pjevaču i skladatelju, Jimu Morrisonu koju je Oliver Stone snimio u čast grupi The Doors. Istovremeno to je i biografija legendarnog pjevača, kojeg prikazuje ponekad u ne baš najboljem svjetlu, jer je većinu svog vremena provodio potpuno razvaljen od droge i alkohola, okružen istim takvim društvom i preveselim djevojkama.

Film prati Morrisona kroz njegov život, od njegovih početaka kao studenta filmske umjetnosti u Los Angelesu, do smrti u Parizu 1971, u dobi od samo 27 godina.

Glavnog je junaka vrhunski dočarao Val Kilmer, koji ne samo da izgleda kao Morrisonov davno izgubljeni brat blizanac, nego je većinu pjesama i otpjevao tako dobro da su preživjeli članovi Doorsa imali popriličnih problema u razlikovanju Morrisonova i Kilmerova glasa.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...