Navigation Content

Johnny Bravo

Johnny Bravo

Johnny Bravo

Johnny Bravo pravi je komad,a ima samo jednu želju - pronaći ženu svog života

INFO

Sažetak

Johnny Bravo pravi je komad! Plavokosi roker 60-tih, izgledom poput Jamesa Deana i glasom poput Elvisa, ima samo jednu želju - pronaći ženu svog života. Silno samodopadan, uvjeren je da mu ni jedna djevojka ne može odoljeti.

No, kako mu pamet baš i nije jača strana, nikako ne može shvatiti poruku cura koje na njegovo 'neodoljivo' udvaranje uzvraćaju udarcima, vrištanjem ili posipanjem paprom.Jedine dvije ženske osobe koje iskreno obožavaju Johnnyja Brava njegova su živahna mama Bunny, koja je uvjerena da će njezin Johnny jednom pronaći onu pravu, i mala crvenokosa susjeda, petogodišnja Suzy.

U 52 epizode ove sjajne američke crtane serije, Johnny upada u najrazličitije, smiješne i ponekad apsurdne pustolovine, ponekad zablista, često izvuče kraći kraj, no uvijek je sebi svojstven i neponovljivi Johnny Bravo. Serija, čiji je autor Van Prtible, pojavila se 1997. na Cartoon Networku i odmah je stekla velike simpatije publike. Prikazivala se četiri sezone, a crtanim su likovima glasove posuđivale i velike glumačke zvijezde.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...