Navigation Content
Peppa
SUB u 06:50MiniTV

Peppa Pig

Simpatična obitelj praščića, čije je srce i duša neodoljiva Peppa, na zabavan način djecu uči pristojnom ponašanju

INFO

Sažetak

Peppa je mali praščić koja živi s roditeljima i bratom Georgeom, a najviše se voli igrati i skakati u blatu.

Njezine avanture uvijek završavaju sretno i roktanjem do suza radosnica!

 

Likovi:

Peppa ima pet godina i živi s mamom, tatom i bratom Georgeom. Voli se igrati s prijateljicom kozicom Suzy, posjećivati baku i djeda i brinuti se za Georgea. Najdraže joj je ipak skakati u blatu, smijati se i roktati do suza radosnica.

George je Peppin mlađi brat. Obožava se igrati sa starijom sestrom, iako se prema njemu ponekad ponaša šefovski. Njegova najdraža igračka je dinosaur kojeg nosi svuda sa sobom.

Peppina mama voli skakutati po blatnjavim lokvama jednako kao i kćerkica Peppa. Radi od kuće na svome računalu i ponekad dopušta Peppi i Georgeu da joj pomognu, samo ako ne zaprljaju tipkovnicu. Zna odgovor na gotovo svako Peppino pitanje.

Peppin tata
je vrlo veseo i zabavan otac koji se stalno smije, osobito kad se igra s djecom. Često čita novine i uzbuđen je kada se ide na put obiteljskim autom. Obožavatelj je kolača i bučnice, a Peppa ga zafrkava zbog okruglog trbuščića. Ponekad je čangrizav, a to se događa kad ne može pronaći svoje naočale.

 

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...