Nakon uspjeha u Eurokupu i prolaska u drugi krug natjecanja, momčad Cedevite okreće svu pažnju na natjecanje u regionalnoj NLB ligi. U 13. kolu Cedevita gostuje u Aranđelovcu kod debitanta u NLB ligi Igokae-e. Do sada momčad Ace Petrovića sakupila je sedam pobjeda, dvije više nego momčad iz BiH. Iako im je ovo prva sezona u regionalnoj ligi, Igokea se za sada pokazala kao opasan protivnik hrvatskim momčadima pa je tako u zadnjih par kola dobila i Cibonu i Zadar. Uprava kluba iz BiH je uložila novac u nekoliko iskusnih igrača i uloženo im se vratilo. Do sada su na svom parketu izgubili samo jedno utakmicu dok je Cedevita u gostima dobila samo jedan meč.

Cedevita ove sezone igra za svaku pohvalu. Kao debitanati u Eurokupu su prošli dalje i to u skupini sa respektabilnim protivnicima. Sve konce u odlučujućoj utakmici protiv Azovmaša držao je Don Draper, za kojeg trener Cedevite ima samo pohvale. Ambicije kluba koji svoje utakmice igra na zapadnom rubu Zagreba u dvorani Sutinska Vrela idu i dalje, te se nadaju pozivnici za Euroligu sljedeće sezone. To bi bila prava nagrada za uložen trud i napredak koji pokazuju iz sezone u sezonu.

Ukoliko bi Cedevita prošla ovo teško gostovanje u Aranđelovcu bez poraza, zasjela bi na vrh tablice NLB lige barem dok se kolo ne odigra do kraja i to bi bio pravi božićni poklon za navijače, igrače i upravu ovog 'malog diva' iz zagrebačkog predgrađa.