Navigation Content
Kletva 3

The Grudge 3

Mlada djevojka iz Japana jedina može zaustaviti zao duh Kayako pa putuje u Chicago, u ukleti stan iz prijašnjeg nastavka, da bi zauvijek zaustavila opaku Kayako i spasila obitelj koju trenutačno opsjeda njezin zao duh.

INFO

RedateljToby Wilkins

GlumciMatthew Knight, Shawnee Smith, Mike Straub, Aiko Horiuchi, Shimba Tsuchiya

Sažetak

Duhovi Kayako i Toshia ponovno šire užas u novom nastavku sage o 'Kletvi' u kojoj glumi zvijezda filma 'Saw' Shawnee Smith.

Jake (Matthew Knight) preživio je raniji natprirodni napad, ali njegovo ga je jezivo iskustvo gotovo dovelo do ludila. Dok hospitaliziranog Jakea proganjaju vizije njegovih sablasnih napadača, njegova skrbnica dr. Sullivan (Shawnee Smith) započinje istraživati njegove nevjerojatne priče. Dok pretražuje Jakeov stan u Chicagu, dr. Sullivan otkriva da su se Kayako i Toshio već namjerili na novu obitelj. Ako dr. Sullivan ne uspije uvjeriti tajanstvenu ženu iz Japana da joj pomogne istjerati osvetničke duhove, svima im prijeti sudbina gora od smrti.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...