Navigation Content

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Slavni detektiv Sira Arthura Conana Doylea, Sherlock Holmes, osuvremenjen je u ovoj adaptaciji stripa Lionela Wigrama koju je režirao Guy Ritchie. U naslovnoj je ulozi Robert Downey Jr, a Jude Law gumi njegova pomoćnika dr. Watsona.

INFO

RedateljGuy Ritchie

Glumci Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong, Eddie Marsan

Sažetak

Redatelj Guy Ritchie ('Rock'nRolla', 'Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške') donosi nam posve novu verziju klasičnoga vrhunskog detektiva Sherlocka Holmesa u kojoj glume Robert Downey Jr, Jude Law i Rachel McAdams.

Renomirani 'detektiv savjetnik' Sherlock Holmes (Robert Downey Jr, 'Iron Man') na glasu je da može riješiti najsloženije misterije. Uz pomoć svoga vjernog saveznika dr. Johna Watsona (Jude Law, 'Avijator'), Holmesu nitko nije ravan u hvatanju zločinaca, pri čemu se oslanja na svoju jedinstvenu moć zapažanja, zadivljujuće vještine zaključivanja – i grubu snagu šaka.

No sad se nad Londonom nadvila prijetnja s kakvom se Holmes nikada dosad nije suočio... I to je upravo onakav izazov kakav je tražio. Nakon niza brutalnih, ritualnih ubojstava, Holmes i Watson stižu u posljednji čas da spase najnoviju žrtvu i razotkriju ubojicu: neskrušenog lorda Blackwooda (Mark Strong, 'Tijelo od laži'). Prije nego što ga pogube na vješalima, Blackwood upozori Holmesa da smrt nad njim nema moć, a kad Blackwoodovo tobožnje uskrsnuće i posljednja kobna spletka uspaniče London i unesu pomutnju u Scotland Yard, Holmes i Watson urone u svijet crne magije i zapanjujućih novih tehnologija, gdje je logika katkad najbolje oružje u borbi protiv kriminala... Ali i dobar udarac desnicom često obavi posao. Lov je počeo!

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...