Navigation Content
Maska

The Mask

Pronalazak drevne nordijske maske Jimu Carreyju u potpunosti promijeni život

INFO

RedateljChuck Russell

GlumciJim Carrey, Cameron Diaz, Peter Riegert, Amy Yasbeck

Sažetak

Stanley Ipkiss bankovni je činovnik i iznimno sramežljiv i pristojan čovjek. Nažalost, i previše je pristojan, pa ga uvijek potiskuju u stranu, a ni kod žena nema uspjeha. Nakon jednog od najgorih dana u životu, Stanley pronalazi antiknu masku Lokija, zločestog norveškog boga noći.

Kad stavi masku na lice, postaje lik iz stripa, romantičan i divlji – ono što bi uvijek rado bio, da se usuđivao. Tajanstveni muškarac postaje privlačan ženama, a u gradu u kojem vladaju gangsteri, moćna Maska postaje nekonvencionalni superjunak u službi pravde.

Međutim, sitni kriminalac Dorian Tyrel na tragu je Maski zbog toga što je skrivio pogibiju njegovoga kompanjona...

Po mišljenju mnogih kritičara, 'Maska' je jedan od zanimljivijih filmova Jima Carreyja. Uz inventivnu priču i glavnog junaka, film ima i iznimne specijalne efekte, pa je bio veliki hit u kinima 1994. godine. Partnerica Jimu Carreyju bila je Cameron Diaz.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...