Navigation Content
Capri

Capri

Talijanska uspješnica o dvojici braće koji su ludo zaljubljeni u misterioznu ženu

INFO

GlumciGabriella Pession, Kaspar Capparoni, Sergio Assisi, Isa Danieli, Bianca Guaccero

Sažetak

Radnja ove talijanske serije događa se u slikovitom gradu Capriju, na prelijepom Mediteranu. U središtu su priče lijepa, misteriozna žena te dvojica braće, koji zajedno žive na velikom imanju, a obojica su ludo zaljubljeni u nju.

U trećoj sezoni i Carolina i Andrea su još uvijek na Capriju, ne mogu se držati daleko jedno od drugoga, pa odluče realizirati svoju ljubav, no potajno, kako ne bi povrijedili Gretu i razočarali gospođu Isabellu. Tako se počinju tajno nalaziti u starome hotelu Scapece, a Carolina otkriva Andrei svoju prošlosti. Andrea je ne kritizira, nego dapače, još se više zaljubi u nju - u njezinu snagu i u hrabrost da se promijeni. No Tony se tada nametne kao četvrti u tome, već dovoljno napaćenom ljubavnom trokutu.

Serija je snimljena prema ideji Carla Rossella te prema priči Paole Pascolini, Aide Mangie, Dina i Filippa Gentilija, a scenarij su napisali Dino i Filippo Gentili, Aida Mangia, Anna Mittone i Miranda Pisione. Kostimografkinja je Patrizia Baiocchi, a urednik fotografije Sandro Grossi.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...