Navigation Content

To nije još jedan film za mlade

To nije još jedan film za mlade

Not Antoher Teen Movie

Atraktivni Chris Evans u parodiji koja nemilosrdno razotkriva i izvrće sve klišeje tinejdžerskog filma

INFO

RedateljJoel Gallen

GlumciChris Evans, Eric Christian Olsen, Chyler Leigh, Mia Kirshner, Jaime Pressly

Sažetak

U srednjoj školi 'John Hughes' učenici su isti kao i u svim ostalim filmovima za mlade. Popularni sportaš Jake (Chris Evans) kladi se s Austinom, drskim frajerom plave kose (Eric Christian Olsen), da će Janey, neprivlačnu djevojku (Chyler Leigh), pretvoriti u kraljicu maturalne večeri.

Međutim, dvije osobe žele spriječiti Jakea u toj namjeri: njegova zla sestra Catherine, najokrutnija djevojka u školi (Mia Kirshner), i Priscilla, zločesta navijačica (Jaime Pressly).

I svi njihovi prijatelji isti su kao i u svakom drugom filmu za mlade: Areola, učenica na razmjeni (Cerina Vincent), zgodni čudak Les (Riley Smith), crnac Malik (Deon Richmond), očajni djevci (Cody McMains, Samm Levine i Sam Huntington), savršena djevojka Amanda Becker (Lacey Chabert), Ricky, Janeyin opsjednuti najbolji prijatelj (Eric Jungmann), i Sadie, stara novinarka na tajnom zadatku.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...