Navigation Content

Pustolovina u Hrvatskoj

Pustolovina u Hrvatskoj

Pustolovina u Hrvatskoj

Pustolovina izvorne divljine je tu, sasvim blizu nas!

INFO

Sažetak

Riječ je o projektu koji se djelomično razlikuje od dosadašnjeg Salettova opusa. Serija je također putopisno-dokumentarnoga karaktera, no u njoj kroz doživljaje aktivnih sudionika pustolovnih sportova upoznajemo Hrvatsku, a posebno njezine manje poznate zakutke.

Uz osobnu pustolovinu koja se pamti, ova serija nudi svjetskom tržištu suvremenog 'pustolovnog turizma' pogled u naše potencijale.

Naglašenom i dojmljivom kamerom autor i njegovi suradnici, dijelom i sami aktivni sudionici pustolovnih sportova, gledateljima žele pokazati da Hrvatska nije samo 'najljepše more na svijetu', Dubrovnik, Opatija, Plitvička jezera i Kornati.

'Malenoj zemlji za veliki odmor' njezina još relativno rijetka naseljenost ovaj se put pokazala kao velika prednost. Jer, pustolovina 'izvorne divljine' nije uvijek samo iza sedam mora i gora daleke egzotične zemlje, već je tu - sasvim blizu nas.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...