Navigation Content

Arthur i Maltazardova osveta

Arthur i Maltazardova osveta

Arthur Et La Vengeance De Maltazard

Hrabri junak Arthur upada u zagonetne pustolovine i spašava one kojima je potrebna pomoć

INFO

RedateljLuc Besson

GlumciFreddie Highmore, Mia Farrow, David Bowie

Sažetak

Arthur putuje s princezom Minimoya Selenijom i njezinim bratom Betamecheom u potrazi za zabranjenim gradom Necropolisom, koji je dom zloga čarobnjaka Maltazarda.

Moraju proći pokraj ljepljivih paukovih mreža i Maltazardovih prijetećih pristaša. Arthur je izvan sebe: danas završava deseti lunarni ciklus i može se vratiti u svijet Minimoya kako bi se opet našao s princezom Selenijom. U selu je sve spremno za njegovu dobrodošlicu. Organiziran je veliki banket u njegovu čast, a mala princeza odjenula je haljinu od ružinih latica.

Baš toga dugo očekivanoga dana Arthurov otac odlučuje napustiti kuću svoje bake prije nego što je planirao. U trenutku kad su se spremali otići, pauk u dječakove ruke spusti zrno riže na kome je ugraviran poziv u pomoć. Nema sumnje da je Selenia u opasnosti i Arthur sada misli samo na jedno: odletjeti njoj u pomoć!

On će to i učiniti, makar to značilo da će morati proći improviziranim prolazom, pasti naglavačke u Maxov bar, sukobiti se s trupama koje vodi Krob, novi tiranin Sedam kraljevstava, spasiti Betamechea, boriti se sa štakorima, žabama i dlakavim paucima te, kad stigne u selo Minimoya, doznati da mu oni nisu poslali nikakav poziv u pomoć!

Tko je onda prevario našega mladog junaka?

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...