Navigation Content

Prošli život

Prošli život

Past Life

Kelli Giddish i Nicholas Bishop u dramskoj seriji o neobičnom paru detektiva koji istražuju neobjašnjiv svijet onkraj stvarnosti

INFO

GlumciKelli Giddish, Nicholas Bishop, Richard Schiff, Ravi Patel, Frances Cobb, Sonya Thompson

Sažetak

Dr. Kate McGinn (Kelli Giddish) je samopouzdana, visokoobrazovana i inteligentna doktorica psihologije koja se bavi kognitivnim istraživanjima i vjeruje da kroz terapiju regresije njeni pacijenti mogu ulaskom u davnu prošlost riješiti probleme koji ih danas muče. Nakon što je s dvadeset godina iskusila odlazak u vlastiti prošli život, Kate je počela vjerovati u reinkarnaciju.

Koristeći terapiju i svoj prirodni dar 'čitanja' ljudi, Kate počinje rješavati probleme svojih pacijenata istražujući njihovu podsvijest. Ona vjeruje da postoje razine svjesnosti i objašnjenja za ljudska ponašanja koja znanost ne može objasniti.

S druge strane, njezin partner Price Whatley (Nicholas Bishop) ima potpuno drugačiju priču. Price je detektiv koji je nedavno otpušten nakon dvanaest godina, koliko je proveo u Odjelu za umorstva njujorške policije. Ciničan je i pragmatičan, pati zbog tragičnog gubitka supruge, gubitka kojeg nastoji sakriti pod svaku cijenu i zbog kojeg osjeća veliku krivnju.

Nakon što počne raditi u timu s Kate i upozna se s njenim jakim uvjerenjima, Price počinje uviđati da postoji neki dublji razlog za sve što mu se događa i da možda postoji smisao za sve što mu se dogodilo. Smrt u ovom životu možda znači samo drugu priliku za neku staru dušu.

U svakom nastavku serije Price i Kate surađuju zajedno kako bi otkrili zagonetne zločine koje je teško razriješiti. U njihovom profesionalnom timu pojavljuju se dr. Malachi Talmadge (Richard Schiff), stručnjak i legenda u području kognitivnog istraživanja, kao i dr. Rishi Karna (Ravi Patel), simpatični novak koji dolazi iz Kalkute te voli američku televiziju i kubanski jazz. Zajedničkim snagama ovi znanstvenici i detektivi rješavaju komplicirane i neobične slučajeve.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...