Navigation Content

Čudom preživjeli

Čudom preživjeli

I Shouldn't Be Alive

Nevjerojatne priče o ljudima koji su preživjeli nemoguće!

INFO

Sažetak

Nagrađivana serija 'Čudom preživjeli' postala je međunarodni hit. U njoj obični ljudi koji su se našli u situaciji da se moraju boriti za svoj život sada prepričavaju svoje nevjerojatne doživljaje koji su ovdje i ekranizirani.

Iz trenutka u trenutak preživjeli otkrivaju kakve su ih moralne dileme mučile, kakve su se slučajnosti dogodile i kakve su očajničke odluke morali donositi, a koje su ih naposljetku izbavile iz opasnosti.


U središtu svakog filma nalazi se nevjerojatno fizičko mučenje; 18-ogodišnjak koji je preživio divljački napad grizlija i ledenu oluju, padobranac koji je preživio pad zrakoplova i 24 sata plutao u oceanu punom morskih pasa. Paralelno s tim, odvija se i emocionalno putovanje svakog preživjelog.

Što biste vi učinili kad biste odjednom bili suočeni s činjenicom da ćete umrijeti sami? Biste li mogli prihvatiti činjenicu da više nikad nećete vidjeti svoje voljene i da oni možda nikad neće saznati što vam se dogodilo?

Biste li izgubili glavu ili biste se do posljednjeg daha borili da pobijedite unatoč mršavim izgledima? Snimana na spektakularnim lokacijama poput australske divljine, kanjona Utaha i Zambije, serija 'Čudom preživjeli' prikazuje ljude koji su se suočili s izazovima i vratili se kako bi ispričali svoju priču. To su epska putovanja koja doista izazivaju strahopoštovanje.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...