Ovoga petka održat će se prijateljska ragbi utakmica između reprezetacije Engleske i selekcije 'stranaca' koji igraju u britanskoj Rugby Super League. Engleski ragbi savez po prvi puta organizira egzibiciju ove vrste, no glasovi s otoka govore da bi ovaj spektakl mogao postati tradicionalan. U Rugby Super League igra dosta stranaca i to većinom Novozelanđana koji, igrajući za svoju reprezetaciju, redovito pobjeđuju Engleze, a za prvog izbornika Exilesa određen je upravo Novozelanđanin Brian McClennan. Novozelandski trener dobro poznaje RSL budući da je vodio Leeds Rhinose do dva uzastopna naslova prvaka, a vodio je i reprezentaciju Novog Zelanda u legendarnoj pobjedi protiv Australije na Kupu tri nacije 2005. godine.

Interesantna je činjenica da su dio selekcije igrača za Exiles odradili navijači: McClennan je sastavio listu od 34 igrača, a publika je svojim glasovima izabrala 13 od ukupno 22 igrača koji će predstavljati Exiles, McClennan i njegov stožer izabrali su preostalu devetoricu.

U nedostatku nogometnih zbivanja, engleska publika je s odobravanjem dočekala inicijativu za ovaj meč i nema sumnje da će Headingly Carnegie Stadium biti pun, a hoće li se Englezi moći suprotstaviti selekciji stranaca RSL, pogledajte na kanalu SportKlub+.