Navigation Content
Ubojice

Assassins

Sylvester Stallone i Antonio Banderas odmjeravaju snage u akcijskom trileru Richarda Donnera

INFO

RedateljDonner Richard

GlumciSylvester Stallone, Antonio Banderas, Julianne Moore, Anatoly Davydov, Muse Watson, Steve Kahan, Kelly Rowan

Sažetak

Umoran od ubijanja, profesionalni ubojica Robert Rath (Sylvester Stallone) isplanirao je povlačenje nakon unosnog posla koji bi mu trajno osigurao egzistenciju. Rathova posljednja meta je lijepa kompjuterska stručnjakinja Electra (Julianne Moore), u čijem su posjedu kompromitirajući podaci za Rathova naručitelja.

No Rath ima i novoga konkurenta: okrutnog ubojicu Baina (Antonio Banderas). Odlučan zauzeti Rathovo mjesto broja jedan u svijetu plaćenih ubojica, Bain pokušava smaknuti Ratha, koji je u međuvremenu odlučio sačuvati Electrin život.

U bijegu od Baina i ostalih ubojica, Rath i Electra se zbližavaju, no ništa ne može odgoditi finalni obračun...

Sylvester Stallone i Antonio Banderas odmjeravaju snage u filmu čiji su scenarij napisala braća Wachowski ('Matrix'). Svi gledatelji koji su uživali u 'Smrtonosnom oružju' sad imaju priliku vidjeti film čiji akcijski junaci egzistiraju s druge strane zakona.

Čuveni redatelj Richard Donner dao si je oduška u mnogim nezaboravnim akcijskim scenama, a Sylvester Stallone i Antonio Banderas s užitkom su odglumili zaklete protivnike.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...