Ove nedjelje na Realovom stadionu Santiago Bernabeu igra se utakmica koju zaista ne bi trebalo propustiti, sastaju se veterani Reala iz Madrida i Bayerna. Veza između ova dva velikana je legendarni njemački veznjak Paul Breitner koji je igrao za oba kluba. Utakmica je humanitarnoga karaktera, a sav prikupljeni novac preko Realove zaklade ulaže se u humanitarne projekte u Africi. Ovogodišnje izdanje All Stars utakmice je drugo po redu: prošle godine u Madridu su se sastale legende Reala i Milana, a slavili su Madriđani sa 4-3.

Nema nikakve sumnje da će stadion biti rasprodan jer tko bi mogao odoljeti još jednom vidjeti na djelu Zinedina Zidana... Za Real će u ovoj utakmici uz velikog Zizua, između ostalih, još nastupiti: Sanchis, Butragueno, Luis Figo, Alfonso Perez (!), Karambeu, Ivan Helguera, Morientes, Mijatović i kapetan Carlos Santillana!! Boje Bayerna branit će uz Breitnera još i Augenthaler, Brehme, Elber, Roy Makaay, Reuter, Karl-Heinz Rummenigge, Sagnol, Tarnat...

I hrvatski igrači će biti zastupljeni na ovom velikom spektaklu: za Real će istrčati Davor Šuker, a za Bayern Niko i Robert Kovač. U ovom susretu zaista nije važno tko će pobijediti, a priliku još jednom u akciji vidjeti Zidana, Rummeniggea, Helgueru, Figa, Santillanu i Butraguena jednostavno se ne smije propustiti!!!

Ovu utakmicu svakako pogledajte na kanalu Sport 1.