Navigation Content

Izgubljena plemena

Izgubljena plemena

World's Lost Tribes

Mark Anstice i Olly Steeds odreći će se luksuza kao što su odjeća, struja i tekuća voda, kako bi naučili živjeti u najizoliranijoj prašumi svijeta!

INFO

Sažetak

Zamislite da se odreknete svih luksuza - ili, kako bi neki rekli, najosnovnijih stvari - svakodnevnog života: odjeće, struje, tekuće vode, supermarketa...lista je nepregledna. To je upravo ono što su Mark Anstice i Olly Steeds učinili! Njihove avanture zabilježene su u ovom zadivljujućem šestodijelnom dokumentarcu 'World’s Lost Tribes'.

Dvojica avanturista kreću na ovu jedinstvenu ekspediciju u jednu od najizoliranijih i najudaljenijih prašuma na svijetu. Njihov cilj je živjeti s neobičnim i nevjerojatnim Kombai plemenom čiji se način života malo promijenio nakon Kamenog doba.

Mark i Olly će se pokušati uklopiti u potpuno drugačiji svijet, pokušat će preživjeti točno onako kako to čine Kombai. To je vrlo velik izazov - jer, ne samo da moraju naučiti kako jesti gigantske crve i loviti divlje veprove, već moraju i izgraditi kuću vlastitim rukama, naučiti novi jezik i poštivati vjerske rituale plemena. 

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...