Navigation Content

Divlje noći

Divlje noći

Wild Nights

Primatologinja Mireya Mayor odlazi u potragu za divljim životinjama u predgrađima Amerike

INFO

Sažetak

Istraživačica i primatologinja National Geographica Mireya Mayor je više nego pomalo luda. Gledajte ju dok putuje kroz Rio, Miami i New Orleans u potragu za životinjama koje bi 'normalni' ljudi voljeli izbjeći pod svaku cijenu.

U Rio de Janeiru će pronaći jednog od najvećih glodavaca na svijetu pa sve do drevnih vrsta reptila koji su se udomaćili u modernom gradu.

Ovo je divlje putovanje na kojem ćete spoznati pravu prirodu Rio de Janeira - domaćina Svjetskog nogometnog prvenstva 2014. godine, a koji ima veliku potrebu za poslovima 'čišćenja' gospođe Mayor.

Nezadovoljna svojim otkrićima u Brazilu, Mireya odlazi u svoj rodni grad, Miami, u potragu za zmijama i velikim morskim sisavcima. Od gužve i buke na Miami Beachu pa sve do voda južnog dijela Miamija, zaljeva Biscayne, njezin cilj je što više životinja iz urbanih dijelova grada prenijeti u divljinu.

Nije ništa drugačije niti u New Orleansu gdje pokušava uhvatiti divlju svinju koja živi unutar granica grada. Na svojem putu srest će lokalne stručnjake za divlje životinje koji će joj pomoći pronaći što je moguće više divljih stvorenja.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...