U drugoj utakmici međunarodnog nogometnog turnira u Toulonu sastaju se Meksiko i Francuska, favoriti skupine B. Obje reprezentacije su vrlo snažne; mladi Francuzi redovno igraju glavne role ovoga turnira, a mlada meksička reprezentacija dolazi osokoljena uspjehom na prvenstvu mladih reprezentacija CONCACAF-a. Meksikanci su u pet utakmica postigli osamnaest golova i uvjerljivo osvojili prvenstvo.

Mladu francusku reprezentaciju trenira Pierre Mankowski, a pod njegovim ravnanjem mladi 'Tricolori' ove godine još nisu izgubili službenu utakmicu. Jedan od najvećih francuskih talenata i jedan od glavnih igrača ove reprezentacije, Damien Le Tallec, igra za Borussiu iz Dortmunda kamo je stigao iz Rennesa. Le Tallec je prošao kroz sve nacionalne selekcije Francuske (U-15, U-16, U-17...) i u svim kategorijama bio jedan od najboljih strijelaca pa čudi da ga je ambiciozni Rennes tako olako pustio. Najmlađi igrač ove francuske selekcije je osamnaestogodišnji Jean-Christophe Bahebeck koji igra za PSG. Ove sezone upisao je šest nastupa za prvu momčad PSG-a i odigrao vrlo dobro. U nastupima za francuske mlade reprezentacije zabija u skoro svakom susretu pa je zbog vrunskog talenta preskočio jedan razred i dobio priliku igrati s nekoliko godina starijim igračima. Na njega treba posebno obratiti pozornost.

Susret mladih Meksikanaca i mladih Francuza jedan je od najkvalitetnijih mečeva koji će se ove godine igrati u Toulonu, a kako će proteći, pogledajte na kanalu Eurosport 1.