Navigation Content

Iza scene: Najveći azijski zatvor

Iza scene: Najveći azijski zatvor

Ima i nasilne zločince i uspješan rehabilitacijski program. Pođite iza rešetaka najvećeg azijskog zatvora: Tihara u New Delhiju.

INFO

Sažetak

'Inside Tihar Jail' donosi nam pogled u život iza zidova jednog od najvećih zatvora na svijetu koji se nalazi u New Delhiju u Indiji.

Kroz priče nekolicine zatvorenika i članova osoblja ova će emisija istražiti izazove, strahove, nesigurnosti i razočaranja onih koji žive i rade u Tiharu. To je izolirani svijet koji nastanjuju zloglasni kriminalci skloni nasilnim konfliktima s drugim zatvorenicima i s osobljem. No, to je i kaznena ustanova koja posjeduje mnogo edukativnih sadržaja te održava tečajeve meditacije kojima je zadaća reformirati zatvorenike. To je svijet u kojemu Manu Sharma, optužen za skandalozno ubojstvo manekenke, vodi tvornicu, u kojemu Edward Joseph Ellis, Britanac optužen za posjedovanje droge provodi sedam godina boreći se za svoju slobodu u sudskom slučaju kojemu se ne nazire kraj. U tome svijetu majke odgajaju djecu okružene nasiljem, a novopečeni se zatvorenik Ashir Kumar, koji nikad prije nije imao okršaje sa zakonom, mora prilagoditi zatvorskom životu dok iščekuje vijesti o tome hoće li biti pušten ili će veliki dio života provesti iza rešetaka strogo čuvanog zatvora.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...