Navigation Content

Ljubav je na selu

Ljubav je na selu

Ljubav je na selu

Šesta sezona popularne serije za zadatak opet ima hvale vrijedan posao – pomoći farmerima u potrazi za ljubavlju

INFO

Sažetak

Nakon pet sezona i nekoliko brakova, Marijana Batinić je ponovno navukla svoje gumene čizmice i spremna je pokoriti se zakonima sela.

Domaćini i domaćice osebujnih karaktera ugostili su Marijanu u svojim kućama i otkrili joj intimne tajne svoje nesretne samoće ne bi li netko u njima prepoznao srodnu dušu ili se barem dobro zabavio.

Iako u emisiji smijeha ima na pretek, ima i onih manje lijepih trenutaka kada je netko od farmera razočaran jer mu u ljubavnom planu ne ide onako kako je zamislio.

Osim što je nova sezona specifična po kandidatima, posebna je i po još nečemu. Naime, dobila je pridruženog člana, Marijaninu kćerkicu Enu.

U šestoj sezoni 10 farmera traži ljubav: Almedin Huseini, Davor Tober, Đuro Ferenčić, Goran Špehar, Goran Žigo, Matija Petrović, Mihael Sklizović, Predrag Jandrić, Sandro Čurko i Vicko Bušelić. No, ljubav traži i jedna farmerica – Lidija Bašnec.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...