Ovoga vikenda na neutralnom terenu u Lanxess Areni u Kolnu igra se Final Four rukometne Lige prvaka, a polufinalni parovi su Rhein Neckar Lowen - Barcelona te Ciudad Real - Hamburg. Barcelona je jasan favorit protiv 'Lavova s Rajne' pa iako Čupić i društvo nisu bez šanse, bilo  bi iznenađenje da Katalonci ne prođu u finale. U drugom polufinalnom paru nema favorita: Ciudad Real i Hamburg su prilično izjednačene momčadi, no treba dodati da je motivacijski faktor ipak na strani Hamburžana. Naime, Ciudad Real i Hamburg se dobro poznaju jer su se zadnje tri sezone sretali u nokaut fazama rukometne Lige prvaka i sva tri puta su gustim rezultatima prolazili Španjolci.

Mi ćemo, naravno, navijati za Hamburg jer su nositelji igre novog njemačkog prvaka naši Duvnjak, Lacković i Vori i s njima u sastavu Hamburg izgleda zaista dobro ove sezone. Za razliku od prethodne tri sezone, ovoga puta se igra samo jedna polufinalna utakmica i moglo bi se reći da ta situacija više odgovara Hamburgu nego španjolskim rutinerima...

Za najavu ove utakmice iz Hamburga poručuju da su željeli u polufinalu izvući Ciudad Real jer smatraju da je došlo vrijeme za naplatu starih računa, a hoće li u tome i uspjeti, pogledajte na kanalu HRT 2.