Nakon odigrane polovice prvenstva na vrhu Rugby Superleague s jednakim brojem bodova nalaze se Warrington Wolves, Huddersfield i Wigan. Wigan je odigrao utakmicu manje i zbog toga je u izvjesnoj prednosti, no klub koji je ostavio najbolji dojam u dosadašnjem dijelu prvenstva je definitivno Warrington. 'Vukovi' su uvjerljivo najefikasniji sastav lige i uz to imaju najbolju obranu što je rezultiralo vrlo visokom gol razlikom od +314; za usporedbu drugi najbolji Huddersfield ima +164. Potvrda efikasnosti i dobre forme Warringtona je rezultat kup susreta koji se odigrao prošlog vikenda; 'Vukovi' su niželigašu Swintonu 'isporučili' 112 poena, a najbolje su odigrali Joel Monaghan i Lee Briers.

U 15. kolu 'Vukovi' gostuju kod Leedsa koji se nalazi u dobroj seriji od četiri pobjede za redom s kojom je skočio na peto mjesto na tablici. Dobru formu Leeds je zadržao i u susretu Challenge Cupa protiv Harlequinsa, rezultat je bio 40-20 za Leeds.

Oba sastava trenutno igraju vrlo dobro, pa iako su 'Vukovi' spojili samo dvije pobjede zaredom (zbog poraza od Hulla krajem travnja), 'gaženje' solidnoga Castleforda u zadnjem susretu Superleague sa 62-0 dovoljno govori o snazi Warringtona. Kako će završiti još jedan žestoki susret Rugby Superleague, pogledajte na kanalu SportKlub.