Navigation Content
Da, draga

Yes, Dear

Obiteljska komedija o dva bračna para iz iste obitelji s oprečnim mišljenjima o ljubavi, braku i odgoju djece

INFO

RedateljMark Cendrowski

GlumciAnthony Clark, Mike O'Malley, Jean Louisa Kelly, Liza Snyder

Sažetak

Ona je neurotična kućanica, a on je uspješan poslovni čovjek, ali i Kim i Greg Warner opsjednuti su time da budu savršeni roditelji svomu sinu. Kimina sestra Christine ima dvoje djece, a i puno opušteniji stav o odgoju djece. Christinein muž Jimmy je nezaposleni ljenjivac koji voli Warnerima objašnjavati kako da odgajaju djecu.

'Da, draga' je komedija o dva mlada para s nevjerojatno oprečnim pogledima na roditeljstvo. Greg (Anthony Clark) i Kim (Jean Louisa Kelly) Warner imaju malog sina, a drugo dijete je na putu. Oni se iz dana u dan muče i pokušavaju biti najbolji mogući roditelji. Kim je neurotična kućanica, a Greg je uspješan poslovni čovjek, makar je njegov najteži posao smirivanje Kim dok pokušavaju odgajati svog sina Sama.

U međuvremenu je Kimina sestra, Christine Hughes (Liza Snyder), vrlo smirena majka dvoje djece koja stalno podsjeća Kim na to da joj život nikad neće biti savršen. Christinein muž Jimmy (Mike O'Malley) smatra da je njegova dužnost stalno dijeliti svoju filozofiju o odgoju sa šogorom jer smatra da on mora biti dobar otac i muž, ali i ostati muškarac.

Alan Kirschenbaum i Greg Garcia stvorili su seriju i rade na njoj kao izvršni producenti. 'Da, draga' je produkcija Twentieth Century Fox Televisiona u suradnji s produkcijskom kućom CBS, a distribuira je Twentieth Century Fox Television Distribution.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...