Navigation Content

Najveća špilja na svijetu

Najveća špilja na svijetu

World's Biggest Cave

Tim britanskih špiljara slučajno je otkrio špilju u središnjem Vijetnamu za koju se sumnja da bi mogla biti najveća na svijetu!

INFO

Sažetak

Tim britanskih špiljara uputio se 2009. godine na ekspediciju u džunglu središnjeg Vijetnama. Na njihovo ogromno čuđenje, otkrili su golemu špilju za koju se vjeruje da je najveća na svijetu!

Ovaj tim ljudi koji su bili prva ljudska bića koja su kročila nogom u ovu špilju putovali su 6 kilometara pod zemljom dok im put nije prekinula divovska stijena kojoj su dali ime 'Great Wall of Vietnam' ili 'Veliki vijetnamski zid'.

Sad su se vratili na to mjesto, no ovaj put s odgovarajućom potrebnom opremom kako bi se mogli popesti na ovaj 'zid' te s geologom i zoologom koji će utvrditi je li ovo zaista najveća špilja na svijetu i koje sve tajne leže u njoj.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...