Navigation Content

Alvin i vjeverice

Alvin i vjeverice

Alvin and the Chipmunks

Neuspješnom kantautoru Jasonu Leeju život se okrene naglavačke kad otkrije tri raspjevane vjeverice

INFO

RedateljTim Hill

GlumciJason Lee, David Cross, Cameron Richardson, Jane Lynch, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse Mccartney

Sažetak

Kantautoru Daveu Sevilleu (Jason Lee) nikako da se posreći u konkurentnom svijetu glazbene industrije. Njegov bivši cimer na koledžu, Ian (David Cross), danas je glavna faca u Jett Recordsu, ali čak ni to poznanstvo Daveu ne pomaže u ostvarenju snova.

No, kad među granama božićne jelke otkrije raspjevane vjeverice, Alvina (glas: Justin Long), Simona (glas: Matthew Gray Gubler) i Theodorea (glas: Jesse McCartney), shvati da bi mu one mogle otvoriti vrata u svijet koji toliko dugo čeka. Iako talentirana i slatka, ova mala stvorenja i nisu toliko pitoma pa se uskoro Daveov dom i život pretvore u potpuni kaos...

Iskusni redatelj Tim Hill iza sebe ima nekolicinu velikih animiranih hitova poput 'Garfield: A Tale of Two Kitties', 'Muppets from Space', kao i prepoznatljivi autorski pečat u 'Spužvi Bobu Skockanom', stoga ne čudi što je na njega pao izbor za filmaša glazbene obiteljske komedije, hibrida kompjutorske animacije i klasičnog filma, 'Alvin i vjeverice'.

Producent i glazbenik Ross Bagdasarian Jr. davne 1958. kreirao je animiranu glazbenu grupu Alvin and the Chipmunks, koja se sastoji od tri člana, nestašnog Alvina, intelektualca Simona te punašnog i povodljivog Theodora. Od tada su animirane vjeverice doživjele nebrojeno reinkarnacija kroz animirane serije, a jedna on posljednjih je upravo večerašnji film, koji se pokazao velikim hitom pa je nakon dvije godine uslijedio i drugi dio 'Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel', a ove godine još jedan nastavak, koji bi mogao rezultirati prvom 3D avanturom vjeverica.

Duhovita komedija namijenjena je čitavoj obitelji – najmlađima, koji će se, ukoliko još nisu upoznali živahne vjeverice, u njih zaljubiti na prvi pogled, te njihovim roditeljima koje će podsjetiti na mlađe dana i poznate hitove u obradi Chipmunksa , poput 'Only you', 'Funkytown' te Bagdasarianove originale 'Witch Doctor' i 'The Chimmunk song'.

Glavne uloge pripale su Jasonu Leeju ('Zovem se Earl'), zatim fantastičnom Davidu Crossu ('Arrested Development', 'The Incresingly Poor Decisions of Todd Margaret') te animiranim junacima kojima su glasove podarili Justin Long, Matthew Gray Gubler i Jesse McCartney.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...