Navigation Content
Muza

The Muse

Inteligentna i zabavna komedija Alberta Brooksa sa Sharon Stone u ulozi hirovite i rastrošne muze

INFO

RedateljAlbert Brooks

GlumciAlbert Brooks, Andie MacDowell, Jeff Bridges, Sharon Stone, Steven Wright

Sažetak

Jedne dobre noći, holivudskom scenaristu Stevenu Philipsu (Albert Brooks) uručena je humanitarna nagrada dok su ga ponosno pratile supruga Laura (Andie MacDowell) i kći.

Jednog lošeg jutra kasnije, iz holivudskog studija, Steven saznaje da je po njima izgubio svoju kreativnost, te ga razrješuju ugovora. Stevenovo samopouzdanje je poljuljano: on želi raditi, ali kako, kad sada svi misle da je gotov s karijerom.

Očajnički tražeći savjet, Steven posjećuje svog prijatelja zavidno uspješnog scenarista Jacka Warricka (Jeff Bridges) koji raskošno živi na Bel Airu. Jack mu se povjerava da je i sam bio inspiriran za svoj sadašnji uspjeh od strane prave pravcate Muze. Steven je sumnjičav dok mu Jack priča o Sarah (Sharon Stone), jednoj od devet Zeusovih kćeri.

Muze inspiriraju kreativnost i jedna od njih - Sarah, nalazi se u Hollywoodu. Steven je ubrzo potpuno zaokupljen mogućnošću da postane jedan od njenih klijenata. Kao uslugu Jack pristaje ugovoriti sastanak Sare i Stevena. Sastanak, održan u gostinjskoj kući gdje je Sarah odsjela, započeo je prilično klimavo, ali Sarah je ubrzo smirila Stevena.

Kroz svoju mogućnost kao Muze, objasnila je, ona zapravo ne radi nikakav stvarni posao, već pomaže filmašima da dođu u dodir sa svojom unutarnjom kreativnošću - Sarah pristaje da uzme Stevena za klijenta, ali ne prije nego što detaljno predoči svoje potrebe: hranu, smještaj, auto s vozačem, 24-satni pristup Stevenu putem telefona itd.

Nestrpljiv da bude inspiriran, Steven žurno ugovara 'posao'. U blizini njihove kuće, usprkos prvobitnim trzavicama, Laura prihvaća Saru u njihovo domaćinstvo. Kad Stevenova supruga i Muza instantno postanu najbolje prijateljice, on shvaća da njihovi životi više nikad neće biti isti...

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...