Navigation Content

Potraga za blagom: Legenda o zlatu Tillamooka

Potraga za blagom: Legenda o zlatu Tillamooka

Treasure Hunt: The Legend of Tillamook's Gold

Doznavši za legendu o zakopanom blagu, 14-godišnja djevojka kreće u potragu

INFO

RedateljJane Beaumont Hall

GlumciSuzanne Marie Doyon, Brian McNamara, Julia Campbell, Brian Thompson, Max Gail

Sažetak

Julie (Suzanne Marie Doyon) je nezadovljna što se iz grada morala preseliti u zabitu provinciju u Oregonu, okrug Tillamook, u rodno mjesto svojega oca (Brian  McNamara), u njegovu roditeljsku kuću, u kojoj žive zajedno s djedom (Max Gail) i ne baš prijateljski raspoloženim stricem Jimom (Brian Thompson).

Jedino zanimljivo što Julie otkriva jest izrada lutaka, čime se bavi njezin djed, i lutkarske pričice koje izvodi zajedno sa svojim prijateljem, starim Indijancem. Od njih dvojice Julie doznaje za legendu o zakopanom blagu: nekada davno, u 15. stoljeću, Španjolci su za sobom ostavili škrinju sa zlatom, a uz nju tijelo mrtvog crnog sluge, da njegov duh čuva blago.

Legenda kaže da će blago pronaći samo netko indijanske krvi, a Julie je doznala da je njezina pra-pra-pra-prabaka bila Indijanka. Ljeto prolazi u traženju blaga, a tu je i Eddie (Escher Holloway), dječak koji kao da neprekidno prati Julie. Budući da i njegov otac pokušava naći blago, Julie misli da ju prati zbog blaga, sve dok ju jednog dana Eddie ne pozove na šetnju.

Na kraju, blago će biti pronađeno, ali ne ono koje svi traže, nego nešto mnogo vrednije od zlata...
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...