Navigation Content

Svjedočanstvo: Japanska katastrofa

Svjedočanstvo: Japanska katastrofa

Witness: Japan Disaster

Zapanjujuće snimke amatera i izvjestitelja otkrivaju istinski užas potresa i tsunamija koji su pogodili istočnu obalu Japana u ožujku 2011.

INFO

Sažetak

11. ožujka 2011. godine, potres magnitude 9,0 po Richterovoj ljestvici pogodio je područje istočnog Japana, oko 120 kilometara od obale. Gotovo odmah pojavila su se upozorenja za tsunami, pozivajući stanovnike diljem japanske obale da se što prije maknu na povišena područja.

Tijekom idućih nekoliko sati stanovnici su užasnuti promatrali serije ogromnih valova koji udaraju u obalu i preplavljuju čitave gradove i sela, ostavljajući za sobom samo smeće i trgajući sve pred sobom.

Amateri snimatelji, ekipe novinara, vladine agencije, turisti i mnogi drugi uspjeli su zabilježiti sve što se za to vrijeme odvijalo. Spajajući i montirajući zajedno ove snimke, rekonstruirat ćemo događaje uzrokovne silovitim potresom i tsunamijem kroz oči onih koji su to zaista doživjeli.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...