Navigation Content

Kraljice savane

Kraljice savane

Queens of the Savannah

Dokumentarna serija prepričava dnevne kronike i avanture četiriju protagonistica iz divljine Afrike

INFO

Sažetak

Dokumentarna serija prati četiri protagonistice: slonicu Esther, lavicu Lauru, gepardicu Victoriu i babunicu Josiane. Temeljen na stvarnim promatranjima i znanstvenim podacima Nacionalnog prirodoslovnog muzeja u Parizu, film prikazuje životinje kao pripadnike određenih socijalnih skupina i osporava dosadašnji šovinistički pogled na afričke ravnice kao teritorij mužjaka.

Prva epizoda je istraživanje koja je od ovih životinja najbolje opremljena kako bi se suprotstavila nemilosrdnom svijetu afričke ravnice. Je li to Laura i njezin moćni klan lavica ili možda Josie, ženka babuna sa svojom golemom sposobnošću prilagodbe?

U drugoj epizodi saznat ćemo nešto o umjetnosti zavođenja - koja od ovih životinja najbolje koristi svoje ženstvene trikove kako bi dobila ono što želi? Na kraju, treća epizoda nam donosi umjetnost majčinstva u jednom od najopasnijih okruženja na Zemlji za mlade životinje.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...