Navigation Content
Nikita

Nikita

Maggie Q je Nikita, bivša agentica Odjela s jednim jedinim ciljem - uništiti tajnu organizaciju koja ju je izdala

INFO

GlumciMaggie Q, Xander Berkeley, Shane West, Aaron Stanford, Lyndsy Fonseca, Melinda Clarke

Sažetak

Kao mlada delikventica Nikita (Maggie Q) se našla pred smrtnom kaznom od koje ju spašava tajna američka agencija poznata kao Odjel. Falsificirali su njezino pogubljenje i ponudili joj drugu šansu, mogućnost da započne novi život služeći svojoj domovini. Odvode je u tajne postrojbe i treniraju da postane prvoklasna špijunka i opasni ubojica.

Unatoč nemilosrdnoj obuci, Nikita ne gubi svoju ljudskost i čak se zaljubi u civila, kojeg Odjel likvidira čim sazna za avanturu. Kada shvati da je izdana od ljudi u koje je imala povjerenja, Nikita bježi što dotad nije uspjelo nijednom pripadniku Odjela. Nakon tri godine skrivanja, vragolasta Nikita želi osvetu i jasno daje do znanja bivšim šefovima da je ništa neće spriječiti kako bi ih razotkrila i spriječila njihove neetične operacije.

Odjel nastavlja regrutirati nove mlade članove s ruba društva, brišući sve tragove njihove prošlosti i pretvarajući ih u hladnokrvne atentatore. Među njima je Alex (Lyndsy Fonseca), predivna djevojka nasilne prošlosti i s pričom ne mnogo različitom od Nikitine. Nevoljna prihvatiti svoju novu sudbinu, Alex je stavljena pod posebnu pasku Amande (Melinda Clarke), vrhunske manipulatorice koja svako ružno pače može pretvoriti u prelijepog labuda, a bilo koje nježno srce u okrutno. Korištenje psiholoških igara i skrivenih strategija je temelj svih prljavih operacija Odjela, a Amanda je tijekom cijele svoje karijere napravila jednu jedinu pogrešku – Nikitu, regrutkinju koju nikad nije uspjela slomiti.

Glavni autoritet Odjela Percy (Xander Berkeley) godine je proveo kao vladin vojnik, koji je svoju poziciju koristio kako bi tajnu organizaciju pretvorio u isplativu špijunsku organizaciju. Sada kad je Nikita u osvetničkom pohodu, Percy će učiniti sve kako bi je uništio i zaštitio carstvo koje je izgradio. Vrhovni zadatak povjerava Michaelu (Shane West) koji nadzire ovu opasnu misiju.

No, Nikita i Michael imaju zajedničku povijest, on joj je bio mentor, a sad ima cilj locirati je i uništiti. Istovremeno Michael podučava Alex i druge novake – Jaden, snažnu djevojku koja stalno izaziva Alex, i Thoma, koji se nakon godinu dana u Odjelu želi dokazati i napredovati.

Nikita je ostavila traga i na Birkoffa (Aaron Stanford), kompjuterskog stručnjaka koji je regrutiran kad i ona, nakon što je uhvaćen da hakira Pentagonov sustav iz svog studentskog doma. Birkoff svoj buntovni duh u Odjelu prikriva imidžem nesigurnog štrebera i nikome ne priznaje koliko mu nedostaje Nikita.

To je svijet Odjela čijem se uništenju Nikita posvetila, izaziva ih na obračune, uvijek na njihovom radaru, ali uvijek korak ispred. Koliko je ona odlučna otkriti ih, toliko je Percy odlučan zaustaviti je...

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...