Navigation Content

Radio Gibbon

Radio Gibbon

Radio Gibbon

Pogledajte vrlo neobične metode spašavanja ugroženih gibona na Kalimantanu!

INFO

Sažetak

U užurbanom gradiću Palangkaraya, u središnjem dijelu Kalimantana, postoji radio stanica koja se bavi posebnom vrstom aktivizma. Za mikrofonom Radija Kalaweit - Radija Gibbon - je Chanee, mladi Francuz koji muzikom i drugim neobičnim metodama pokušava spasiti ugrožene gibone na Borneu.

U pauzi između najnovijih hitova, Chanee emitira reklame kojima informira slušatelje o zaštiti divljih životinja i moli ih da ga nazovu ukoliko imaju bilo kakve informacije o ugroženim životinjama. Uz obećanu amnestiju za one koji se dobrovoljno prijave, to je vjerojatno jedina radio stanica te vrste na svijetu.

Gibone koje spasi od ilegalnih trgovaca divljim životinjama, Chanee dovodi na otok Hampapak. Ovo je mnogo više od spasilačkog centra - Chaneeov krajnji cilj je pripremiti gibone za povratak u divljinu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...