Navigation Content

Luda vožnja

Luda vožnja

Joy Ride

Paul Walker i Steve Zahn na teži način nauče da se nije dobro zezati s usamljenim kamiondžijama

INFO

Redatelj John Dahl

GlumciPaul Walker, Steve Zahn, Leelee Sobieski, Jessica Bowman, Stuart Stone, Basil Wallace, Brian Leckner

Sažetak

Lewis Thomas (Paul Walker) odluči iznenada posjetiti djevojku Vennu (Leelee Sobieski) u koju je jako zaljubljen. Na putovanju mu se pridruži brat Fuller (Steve Zahn), koji se u vožnji preko amaterskog radioprijemnika odluči našaliti s usamljenim kamiondžijom, poznatim pod nadimkom Rusty Nail.

No, kamiondžiju podvala ne zabavi, štoviše, psihotični ubojica se odluči osvetiti mladićima zbog njihova nestašluka...

Nakon nekolicine zapaženih filmova u 90-tima ('Red Rock West', 'The Last Seduction', 'Rounders'), od kojih je možda najpamtljiviji baš 'Luda vožnja' – triler koji uspješno spaja elemente akcije, horora i filma ceste, Dahlove redateljske ambicije u novom tisućljeću usmjerene su na televiziju. Između ostalog, John Dahl režira epizode 'Kalifornikacije', 'Dextera' i 'Vampirskih dnevnika'.

Uspijevajući izbjeći zamke klišeja, u koje je vrlo lako upasti u ovome žanru, pogotovo ako se poigravate s filmom koji očijuka s teen hororcima, 'Luda vožnja' na trenutke nas podsjeća na kultnog 'Autostopera' te nam nakon polovice filma, u kojem hvata tempo, pruža suludu vožnju koja neočekivano završava.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...