Emilie Janzen (Dedee Pfeiffer) ima 17-godišnju kći Lori (Tegan Moss). Lori je maturantica i već se osjeća preodraslom da bi joj majka određivala koliko smije ostajati vani, pa često slobodu i razumijevanje traži kod oca (Mathew Harrison).

Otac i majka žive odvojeno već dvije godine, iako se nisu rastali. Na dan kad Lorina najbolja prijateljica Brynn organizira maturalnu zabavu, Lori se posvađa s majkom jer joj ne dopušta izlazak. Izlazi protiv majčine volje, na zabavi se napije i posvađa s dečkom Curtom. Sa zabave odlazi oko pola jedanaest. Otad je nitko nije vidio.

Emilie je i prije imala neobjašnjiv dar da pronikne u ljude i otkrije i ono što oni pokušavaju sakriti, no nakon Lorinog nestanka počinje imati neobične vizije koje je upućuju na trag. Te se vizije događaju samo kad dotakne predmet koji je u vezi s Lori i noći u kojoj je nestala. Muž vjeruje u njezine vizije, no o tome ne mogu razgovarati s policijom. Zato potragu počinju sami, korak po korak, utrkujući se s vremenom...

Ovu uistinu napetu psihološko-kriminalističku dramu režirao je iskusni televizijski redatelj Paul Schneider, autor niza poznatih televizijskih serija ('Beverly Hills', 'Spasilačka služba') i više od četrdeset televizijskih filmova. Dedee Pfeiffer, filmska ('Laredo', 'Up Close and Personal', 'Falling Down') i televizijska glumica ('Cybill', 'Lovci na natprirodno', 'Hitna služba', 'For Your Love') izvrsna je u ulozi majke.